All Posts

Energetska obnova višestambenih zgrada oštećenih u potresima

Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine, u okviru Nacionalnog plana oporavka i otpornosti 2021.-2026., objavilo je Poziv na dodjelu bespovratnih sredstava Energetska obnova višestambenih zgrada oštećenih u potresima:  Predmet Poziva je sufinanciranje izrade projektne dokumentacije i energetske obnove višestambenih zgrada oštećenih u potresima 22. ožujaka te 28. i 29. prosinca 2020. godine na području Grada Zagreba, Krapinsko-zagorske županije, Zagrebačke…

Read more

Objavljeni ažurirani indikativni godišnji planovi poziva na dostavu projektnih prijedloga za 2024. godinu za programe Konkurentnost i kohezija 2021. – 2027. i Integrirani teritorijalni program 2021. – 2027.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavilo je ažurirane indikativne godišnje planove poziva na dostavu projektnih prijedloga za 2024. godinu za programe Konkurentnost i kohezija 2021. – 2027. i Integrirani teritorijalni program 2021. – 2027.

Read more

Poziv na prijavu za sudjelovanje na TCA seminaru: Networking to promote inclusion and diversity in the VET u Italiji

Agencija za mobilnost i programe Europske unije poziva na prijavu za sudjelovanje na seminaru pod nazivom:  „Networking to promote inclusion and diversity in the VET sector of the Erasmus+ Programme“, kojem su ciljevi razvijanje obrazovnih mehanizama i povećanje broja učenika s manje mogućnosti kao i broja osoblja uključenih u aktivnosti mobilnosti koje financira program Erasmus+.

Read more

Poziv na prijavu za sudjelovanje na TCA seminaru: Impact, quality and reporting in the new KA220-HED projects u Rumunjskoj

Agencija za mobilnost i programe Europske unije poziva na prijavu za sudjelovanje na seminaru pod nazivom:  „Impact, quality and reporting in the new KA220-HED projects“, kojemu je cilj poboljšati razumijevanje povezanosti učinka u vezi s ciljevima te kako bi se isti mogao dokazati, uz pružanje instrumenata za praćenje napretka korisnika.

Read more