O nama

jura block logo

JURA

Javna ustanova za regionalni razvoj Varaždinske županije (JURA) osnovana je od strane Varaždinske županije u svrhu učinkovite koordinacije i poticanja regionalnog razvoja iste, sukladno Zakonu o regionalnom razvoju Republike Hrvatske (NN 147/14, 123/17, 118/18) i pripadajućim podzakonskim aktima.

Odluku o osnivanju JURA-e donijela je Županijska skupština Varaždinske županije 18. travnja 2018. godine, a ustanova je službeno počela s radom 1. srpnja iste godine.

JURA je, sukladno Zakonu, regionalni koordinator za Varaždinsku županiju i obavlja poslove javnih ovlasti te poslove od javnog interesa.

Misija

Kombinirati vlastite ekspertize s potencijalima partnera u regionalnom razvoju kako bi se kreirala optimalna rješenja za razvoj, promovirao socijalno-gospodarski napredak te potaknula izvrsnost i konkurentnost cjelokupne varaždinske regije i njezina transformacija u modernu, inovativnu i gospodarski naprednu regiju.

Vizija

Poželjan partner u regionalnom razvoju koji inicira, potiče, inspirira i upravlja razvojem Varaždinske županije.

Naši poslovi

mladen jakopovic

Riječ ravnatelja

Našu Ustanovu čini tim mladih, ambicioznih, ali iskusnih i stručnih ljudi koji se prvenstveno bave poslovima strateškog planiranja i pripreme i provedbe EU projekata za javnopravna tijela s područja Varaždinske županije. Osnovani smo u svrhu učinkovite koordinacije i poticanja regionalnog razvoja Varaždinske županije, a za poslove javnih ovlasti te poslove od javnog interesa, od strane Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, akreditirani smo regionalni koordinator.

Postignuti rezultati Javne ustanove za regionalni razvoj Varaždinske županije (JURA), plod su marljivog i predanog rada svakog pojedinog zaposlenika. Poslovno okruženje čije su osnovne odrednice profesionalnost, kolegijalnost i predanost radu, krasi i međusobna topla ljudska atmosfera koju nastojimo prenijeti na sve naše poslovne partnere i korisnike naših usluga.

Mladen Jakopović,
ravnatelj

Kontakti

Mladen Jakopović

RAVNATELJ

Telefon: 042/632-944
E-mail: mladen.jakopovic@rrvz.hr

Krunoslav Blaži

ZAMJENIK RAVNATELJA

Telefon: 042/632-941
E-mail: krunoslav.blazi@rrvz.hr

Martina Klopotan-Tuk

POMOĆNIK RAVNATELJA

Telefon: 042/632-947
E-mail: martina.klopotan@rrvz.hr

Maja Lehman

VODITELJ ODJELA ZA REGIONALNI RAZVOJ I STRATEŠKO PLANIRANJE

Telefon: 042/202-142
E-mail: maja.lehman@rrvz.hr

Dunja Mraković Rinkovec

VODITELJ ODJELA ZA PRIPREMU I PROVEDBU PROGRAMA I PROJEKATA

Telefon: 042/632-946
E-mail: dunja.mrakovic@rrvz.hr

Ivana Prikratki

ZAMJENIK VODITELJA ODJELA ZA PRIPREMU I PROVEDBU PROGRAMA I PROJEKATA

Telefon: 042/632-938
E-mail: ivana.prikratki@rrvz.hr

Ivana Klinec Tkalec

VODITELJ ODJELA ZA OPĆE POSLOVE
.

Telefon: 042/632-940
E-mail: ivana.klinec@rrvz.hr

Gdje se nalazimo?

Naši uredi smješteni su u zgradi "Vodotornja" na 2. katu, na adresi Stanka Vraza 4, Varaždin.