Hrvatski audiovizualni centar otvorio je je prijave za radionicu Kako razvijati i predstaviti projekte za međunarodno tržište?. Radionicu organiziraju zajednički uredi MEDIA programa iz Hrvatske, Austrije i Grčke te Filmski centar Crne Gore.

Radionica je namijenjena filmskim profesionalcima i studentima filmskih odsjeka, u prvom redu redateljima i scenaristima, s fokusom na projektima kratkometražnih igranih ili dokumentarnih filmova. Radionica će ponuditi smjernice i adekvatne odgovore na pitanja o najučinkovitijim načinima pripreme i prezentacije vlastitoga projekta. Sudionicima koji nisu iz Splita, pokrit će se troškovi smještaja i boravka.

Prijava na radionicu je obavezna, a materijali se zaprimaju do 29. svibnja 2023. do 17:00 sati putem adrese e-pošte: martina.petrovic@mediadesk.hr, s naznakom “Prijava za pitching radionicu.

Za sudjelovanje će biti odabrano do 8 projekata iz Austrije, Crne Gore, Hrvatske i Grčke.

Radionica će se održavati u razdoblju od 15. do 17. lipnja 2023. godine, od 10 do 18 sati u Splitu.

Više informacija dostupno je na poveznici https://havc.hr/infocentar/novosti/otvorene-prijave-za-radionicu-kako-razvijati-i-predstaviti-projekte-za-medjunarodno-trziste