Agencija za mobilnost i programe europske unije objavila je poziv za sudjelovanje na treningu pod nazivom “Okoliš i borba protiv klimatskih promjena u KA2 projektima”.

Trening je usmjeren na unaprjeđenje kvalitete projektnih prijava  u sklopu Erasmus + programa i to posebno za KA2 partnerstva za suradnju (suradnička i mala partnerstva) u svim sektorima (mladi, obrazovanje odraslih, opće, strukovno i visoko obrazovanje). Organizacijom treninga Agencija za mobilnost i programe Europske unije želi pridonijeti povećanju broja kvalitetnih KA2 projekta relevantnih za nacionalni prioritet Okoliš i borba protiv klimatskih promjena’.

Trening će se održavati od 21. do 25. studenoga 2022. u hotelu Well u Termama Tuhelj, uz online pripremu za trening koja će biti održana 11. studenoga 2022. godine.

Sudjelovanje na treningu je besplatno. Dodatno, Agencija za mobilnost i programe Europske unije je  svim sudionicima osigurala besplatan smještaj, puni pansion te dvije pauze za kavu tijekom trajanja treninga. Po povratku s treninga Agencija će polaznicima također refundirati putne troškove.

 Prijave na trening otvorene su do 22.10.2022. godine. Prijave je moguće predati na sljedećoj poveznici: https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=w3IlDWdrk0G4BaQz4Gv2iTnC38vuUVhIr7Hx-5ou1ZZUMzlSVTlCSEpYVklYUE45QzJaS1c4OTJIVyQlQCN0PWcu

 VIše informacija o samom treningu dostupno je na poveznici: https://ampeu.hr/natjecaji/poziv-na-prijavu-na-sudjelovanje-u-treningu-okolis-i-borba-protiv-klimatskih-promjena-u-ka2-projektima