Agencija za mobilnost i programe Europske unije poziva sve korisnike programa Erasmus+ na prijavu jednodnevne edukacije “Kako razvijati E+ projekte uključivanja i raznolikosti”.

Tijekom edukacije sudionici će imati priliku pobliže se upoznati s pojmom socijalnog uključivanja, vrstama Erasmus+ projekata koji doprinose uključivanju i raznolikosti i utjecaju koji ti projekti imaju na osobe s manje mogućnosti.

Edukacija je posebno namijenjena onim korisnicima koji do sada nisu razvijali projekte koji doprinose prioritetu uključivanja i raznolikosti, a koji su visoko motivirani i planiraju razviti takav projekt u narednih godinu dana. Sudionici će na edukaciji dobiti i detaljnije informacije o programskim značajkama i mehanizmima za podržavanje uključivanja i raznolikosti koji omogućuju aktivno sudjelovanje osoba s manje mogućnosti u svim aspektima programa.

Edukacija će se održati u četvrtak, 05. listopada 2023. godine u Zagrebu, u hotelu Dubrovnik, Gajeva ulica 1, od 11:00 do 16:30 sati.

Prijave su moguće do 22. rujna 2023. godine putem prijavnog obrasca.

Više informacija dostupno je na poveznici: https://www.ampeu.hr/natjecaji/poziv-na-edukaciju-kako-razvijati-e-projekte-ukljucivanja-i-raznolikosti