Agencija za mobilnost i programe Europske unije poziva na prijavu za sudjelovanje na seminaru pod nazivom: “Embracing Diversity: Inclusion in International Projects” u kojem će sudionici iz različitih europskih zemalja moći uspostaviti ili proširiti europsku suradnju i dobiti podršku u provedbi Erasmus+ prioriteta Uključivost i raznolikost.

Cilj seminara je podići svijest o potencijalnim preprekama za sudjelovanje osoba s manje mogućnosti u projektnim aktivnostima te pronalazak načina za njihovo uspješno otklanjanje. Ciljna skupina su predstavnici organizacija aktivnih u području odgoja i općeg obrazovanja i strukovnog obrazovanja i osposobljavanja (projektni koordinatori, učitelji, nastavnici) s malo ili bez prethodnog iskustva u Erasmus+ programu, zainteresirani za razvoj projektnih prijedloga za Ključne aktivnosti 1 i 2 programa Erasmus+.

Seminar će se održati u fizičkom obliku u Češkoj od 16. do 19. svibnja 2023. godine u organizaciji češke nacionalne Erasmus+ agencije, a prijave su moguće do 31. ožujka 2023. godine putem Salto platforme koja zahtijeva prethodnu registraciju.

Dodatna pitanja u vezi seminara moguće je uputiti na adresu elektroničke pošte tca_obrazovanje@ampeu.hr.

Više informacija o seminaru dostupno je na sljedećoj poveznici.