Agencija za mobilnost i programe EU organizira događanje na temu mogućnosti financiranja kroz program Erasmus+ u području obrazovanja odraslih.

Događaj je namijenjen javnim tijelima koja imaju ulogu u obrazovanju odraslih, kao i organizacijama aktivnim u općem obrazovanju odraslih – ustanovama, udrugama i ostalim organizacijama koje provode formalne i neformalne programe obrazovanja odraslih, a posebno onima koje u svom radu potiču jačanje vještina osoba s manje mogućnosti s naglaskom na organizacije koje nisu sudjelovale u Erasmusu.

Cilj događanja je predstaviti praktične detalje o dijelu programa Erasmus+ kojim se financiraju mobilnosti u svrhu usavršavanja i stjecanja iskustva osoblja i polaznika, pobliže objasniti kako se provode i kako mogu pomoći u unaprjeđenju rada organizacija, te inspirirati iskustvima Erasmus+ ambasadora.

Događaj će se održati u četvrtak, 07. prosinca 2023. godine, u Kući Europe (Augusta Cesarca 6) u Zagrebu, od 10:00 do 14:30 sati.

Sudjelovanje na događanju je besplatno, a prijava moguća putem online obrasca do 30. studenoga 2023. godine (jedna osoba po organizaciji).

Više informacija dostupno je na poveznici https://www.ampeu.hr/novosti/poziv-na-dogadjanje-mogucnosti-programa-erasmus-u-obrazovanju-odraslih.