Dani otvorenih vrata EU projekata – Prijavite se na info dan JURA-e! [30.11.2021.]

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije od 20. do 30. studenoga 2021. godine. organizira „Dane otvorenih vrata EU projekata“ čiji je cilj potaknuti građane da otkriju i saznaju više o projektima koje Europska unija financira.

Javna ustanova za regionalni razvoj Varaždinske županije (JURA) i ove godine aktivno sudjeluje na „Danima otvorenih vrata EU projekata“ organizacijom info dana „Mogućnosti financiranja iz Europske teritorijalne suradnje 2021. – 2027.“, koji će se održati u utorak, 30. studenoga 2021. godine u 10:00 sati.

Info dan organiziran je u suradnji s Ministarstvom regionalnog razvoja i fondova Europske unije te će se potpuno održati u online okruženju. Kako biste bili u mogućnosti sudjelovati na info danu, molimo da se registrirate najkasnije do 29. studenog 2021. godine putem sljedeće poveznice: https://forms.gle/JkhjyNiV9VQec7cb8.

Info dan organiziran je u sklopu provedbe projekta „Suradnja za razvoj“ Javne ustanove za regionalni razvoj Varaždinske županije. Projekt „Suradnja za razvoj“  financiran je sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj, kroz Operativni program „Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020.“, Prioritetnu os 10 – Tehnička pomoć.

Zbog nepovoljne situacije vezano uz pandemiju COVID-19, info dan će se održati u virtualnom okruženju, a više informacija o temama i predavačima nalazi se u priloženom pozivu (PREUZIMANJE).

 

banner 5