Savezno ministarstvo poljoprivrede, šumarstva, regija i upravljanja vodama i Savezno ministarstvo za europske i međunarodne poslove, zajedno s gradom Bečom kao domaćinom, u okviru austrijskog predsjedavanja, organizira 13. Godišnji forum Strategije EU-a za dunavsku regiju (EUSDR)

Forum će se održati 20. i 21. lipnja 2024., u Beču (Austrija). Aula der Wissenschaften, Wollzeile 27A i ,to pod zajedničkim nazivom “Suradnja u dunavskoj regiji: Sada više nego ikad! Oblikovanje transformacije, stvaranje mogućnosti”.

Samo Forum ponuditi će širok raspon rasprava, uvodnih govora i interaktivnih sesija usmjerenih na poticanje suradnje i inovacija u dunavskoj regiji.

Dnevni red Foruma dostupan je na sljedečoj poveznici: https://danube-region.eu/wp-content/uploads/2024/05/EUSDR-Annual-Forum-2024-Programme-A4-V3.pdf

Za sudjelovanje na Formu moguće je isključivo na temelj prethodne registracije. Više o samom Forumu te registracijski obrazac dostupni su na sljedećoj poveznici: https://danube-region.eu/danube-events/13th-eusdr-annual-forum/