Agencija za mobilnost i programe Europske unije poziva na prijavu za sudjelovanje na seminaru pod nazivom: „Strategic approaches to Erasmus+ academic staff mobility“ kojemu je cilj podizanje svijesti o strateškoj važnosti mobilnosti akademskog osoblja u okviru programa Erasmus+, te izgradnja učinkovitih pristupa maksimiziranju njegove institucionalne vrijednosti.

Ciljana skupina je osoblje visokih učilišta (prorektori, voditelji ureda za međunarodnu suradnju / centara za razvoj kompetencija) i edukativno osoblje koje upravlja mobilnošću osoblja Erasmus+.

Seminar će se održati u fizičkom obliku u  Reykjaviku, Island, od 19. do 21. lipnja 2024. godine u organizaciji islandske nacionalne Erasmus+ agencije. Prijave su moguće do 22. ožujka 2024. godine putem SALTO Platforme koja zahtjeva prethodnu registraciju.

Radni jezik je engleski.

Troškove smještaja i hrane snosi nacionalna agencija koja je organizator seminara, a troškove prijevoza za sudionike iz Hrvatske pokriva Agencija za mobilnost i programe Europske unije.

Više informacija o seminaru dostupno je na sljedećoj poveznici: https://salto-et.net/events/show/IS01_0613_THO_2024