Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine organizira Drugu stručnu konferenciju Informacijskog sustava prostornoga uređenja (ISPU), na kojoj će biti predstavljene novosti iz područja zakonodavne regulative u području prostornog uređenja i državne imovine, kao i novosti vezane uz daljnji razvoj Informacijskog sustava prostornoga uređenja – ISPU s naglaskom na aplikacije ePlanovi, ePlanovi editor, Interni registar nekretnina, eDozvolu i drugo.

Konferencija je namijenjena predstavnicima jedinica lokalne i regionalne samouprave, predstavnicima Zavoda za prostorno uređenje, službenicima za izdavanje akata o gradnji, izrađivačima prostornih planova, predstavnicima nadležnih ministarstava te akademskoj zajednici.

Konferencija će se održati od 8. do 10. travnja 2024. godine u Konvencijskom centru u Šibeniku. Prijave su otvorene do 29. ožujka 2024. godine putem sljedeće poveznice. Sve informacije o konferenciji dostupne su na sljedećoj poveznici: https://www.ispu-konferencija.info/

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno te organizator tijekom trajanja osigurava ručak i večeru, dok smještaj sudionici rezerviraju sami.