Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja, u suradnji s Europskom komisijom, organizira Info dan Inovacijskog fonda,

Info dan će se održati 18. siječnja 2024. godine u hibridnom obliku – olnilne putem poveznice ili fizički na adresi Roosveltov trg 2, Zagreb.

Na Info danu, uz prezentacije trenutno otvorenih poziva u sklopu Inovacijskog fonda, te prezentaciju dosadašnjih iskustava prijava u sklopu Inovacijskog fonda, organizirana je imogućnost sudjelovanja prijavitelja na orijentacijskim dijalozima sa predstavnicima Europske komisije i Europske izvršne agencije za klimu, infrastrukturu i okoliš (CINEA) te predstavnicima Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja.

Svrha orijentacijskih dijaloga je predstavljanje potencijalnog projekta, postavljanje direktnih pitanja vezano uz proces prijave projekta s ciljem davanja specifičnih odgovora vezanih za predstavljeni projekt.

Za sudjelovanje na Info danu  potrebno se registrirati najkasnije do 11. siječnja 2024. godine putem prijavnog obrasca koji se nalazi na sljedećoj poveznici: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=we9iX1bEJEehRP_lXmFw96U17m8F351LiKF0HrFDdB9UMDFXOVZaRDZSQ1pJRURVOUxYSjZWMllESi4u