Agencija za mobilnost i programe Europske unije organizira jednodnevnu edukaciju „Kako razvijati Erasmus+ projekte uključivanja i raznolikosti”, koja će se održati 14.03.2024. u Mozaik event centru (Slavonska avenija 6) u Zagrebu.

Edukacija je namijenjena organizacijama iz područja obrazovanja (Odgoj i opće obrazovanje; Strukovno obrazovanje osposobljavanje; Visoko obrazovanje; Obrazovanje odraslih) koje imaju barem malo iskustva s Erasmus+ projektima, ali koje do sada nisu razvijale projekte koji doprinose prioritetu uključivanje i raznolikost.

One organizacije koje uopće nemaju iskustva s Erasmus+ projektima, a visoko su motivirane i planiraju na Erasmus+ prijaviti projekt uključivanja i raznolikosti mogu se prijaviti samo ako prethodno pogledaju barem jedan od webinara u temi Erasmus+ programa koje je organizirala AMPEU (ovisno o području koje ih zanima).

Registracija je moguća putem prijavnog obrasca sve do 15. veljače 2024. godine, a broj mjesta je ograničen. Putne troškove snosi Agencija za mobilnost i programe EU.

Više informacija o rasporedu planiranih aktivnosti dostupno je u programu događanja.

Više informacija dostupno je na poveznici https://www.ampeu.hr/novosti/poziv-na-jednodnevnu-edukaciju-kako-razvijati-erasmus-projekte-ukljucivanja-i-raznolikosti.