Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske u ulozi hrvatske nacionalne kontakt točke programa Građani, jednakost, prava i vrijednosti (CERV) i organizacija PiNA u ulozi slovenske nacionalne kontakt točke CERV-a organiziraju međunarodnu radionicu CONNECTING NEIGHBOURS 2024 – Writing our Common Future.

Cilj ovog događanja je pomoći sudionicima da što kvalitetnije pripreme projektne prijedloge na natječaje u okviru CERV programa.

Ciljna skupina su predstavnici organizacija iz različitih sektora (lokalne i regionalne vlasti, javne ustanove, udruge, istraživačke institucije, obrazovne ustanove) i područja obuhvaćena CERV programom.

Seminar će se održati u fizičkom obliku u Brežicama, Slovenija, 15. svibnja 2024. godine. Prijave su moguće do 10. svibnja 2024. godine, putem prijavnog obrasca.

Za odabrane sudionike Ured za udruge osigurava prijevoz na relaciji Zagreb-Brežice-Zagreb, pokriva troškove osvježenja i obroka. Ured nije u mogućnosti pokriti troškove dolaska do/od Zagreba, eventualnog smještaja i dnevnica.

Više informacija dostupno je na poveznici: https://udruge.gov.hr/vijesti/radionica-umrezavanja-connecting-neighbours-2024-writing-our-common-future/5787