Hrvatska LIFE nacionalna kontakt točka organizira Info dan povodom otvaranja LIFE natječaja 2024. godine, koji će se održati u petak,  10. svibnja 2024. godine u konferencijskoj dvorani hotela Internacional, Miramarska cesta 24, Zagreb, s početkom u 9:30 sati. Događanje će biti organizirano uživo, bez online prijenosa.

Na Info danu će se predstaviti tematski prioriteti ovogodišnjeg LIFE natječaja uz informacije o mogućnostima financiranja u okviru Programa LIFE. Predstavnici nekoliko LIFE projekata izlagat će o iskustvima prijave i provedbe svojih projekata te odgovarati na pitanja potencijalnih prijavitelja i partnera.  Moguće će biti i realizirati kratke individualne konzultacije nakon završetka izlaganja.

Sudjelovanje na Info danu potrebno je prijaviti putem poveznice https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfVBVDHFRmEJbkCiK0NjrlmoF_M94yN5V-F4VXhyv6pJzOsVw/viewform.

Više informacija o održavanju Info dana dostupno je na poveznici https://lifeprogramhrvatska.hr/hr/life-info-dan-10-5-2024/.