Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost organizira radionice o programu sufinanciranja energetske obnove obiteljskih kuća. Javni poziv će biti raspisan 13. ožujka 2024. godine. Ukupna vrijednost Javnog poziva bit će 120.000.000,00 EUR.

Kako bi osigurao da svi zainteresirani građani budu upoznati s uvjetima za prijavu na Javni poziv te da na vrijeme pripreme potrebnu dokumentaciju, Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost organizira informativne radionice po cijeloj Hrvatskoj.

Tako će se informativna radionica u Varaždinu odžati 08. ožujka 2024. godine u 16:00 sati u Skupštinskoj dvorani Županijske palače, Franjevački trg 7, Varaždin.

Informacije o informativnim radionicama dostupne su na sljedećoj poveznici: https://www.fzoeu.hr/hr/najava-informativne-radionice-o-sufinanciranju-energetske-obnove-obiteljskih-kuca/9723

Sve one koji su zaintersirani za prijavu na Javni poziv, a nisu mogućnosti sudjelovati na planiranim radionicama Fond je ujedno pripremio kratak informativni video koji je dostupan na sljedećoj poveznici: https://www.youtube.com/watch?v=-NoLNSdTQCA