Odjel za mlade Vijeća Europe objavio je poziv za nevladine organizacije, mreže mladih te druge nevladine strukture uključene u područje rada s mladima i relevantna za politiku za mlade Vijeća Europe da dostave prijave za aktivnosti koje će se održati u suradnji s Europskim centrima za mlade u Strasbourgu i Budimpešti.

Aktivnosti bi se trebale održati u drugom semestru 2023. godine, a bit će organizirane u suradnji s organizacijama i mrežama koje djeluju u području mladih te Odjela za mlade Vijeća Europe. Domaćini aktivnosti bit će europski centri za mlade.

Predmetne aktivnosti predstavljaju međunarodne događaje za mlade koji će trajati između četiri i osam dana te će okupiti članove organizacija ili mreža mladih te stručnjake s ciljem rasprave o određenoj temi vezano uz prioritete Odjela za mlade Vijeća Europe za razdoblje 2022. – 2023.

Rok za slanje prijava je 15. listopada. 2022.

Više informacija dostupno je na sljedećoj poveznici: https://www.coe.int/en/web/youth/-/call-for-activities-to-be-held-in-co-operation-with-the-european-youth-centres-in-strasbourg-and-budapest-2nd-semester-2023