Agencija za mobilnost i programe Europske unije poziva na prijavu za sudjelovanje na četverodnevnom treningu pod nazivom „Povećanje kvalitete u radu s mladima“, kojemu je cilj upoznati sudionike s aktivnosti “Mobilnost osoba koje rade s mladima” te ih osnažiti za prijavu projekata u budućnosti.

Ciljna skupina su organizacije koje nemaju ili imaju manje iskustva u Ključnoj aktivnosti 1: Mobilnost osoba koje rade s mladima, a koji žele dobiti informacije o samoj aktivnosti, formatima i izgledu prijavnih obrasca.

Tijekom treninga će se posebna pažnja staviti na sljedeće aspekte i tematske cjeline: rad s mladima, aktivnost mobilnost osoba koje rade s mladima, mogući formati, predstavljanje primjera dobre prakse, rad na kvalitativnim aspektima projekata i umrežavanje organizacija. Na treningu će se koristiti neformalne metode poučavanja, a poseban fokus će se staviti na razvoj projektnih prijedloga i upoznavanje s obrascem za prijavu.

Trening će se održati u Rijeci od 23. do 26. listopada 2023. godine, a prijave su moguće do 10. rujna 2023. godine putem prijavnog obrasca.

Dodatna pitanja u vezi treninga moguće je uputiti na adresu elektroničke pošte: tca_mladi_net@ampeu.hr.

Više informacija o treningu dostupno je na sljedećoj poveznici: https://www.ampeu.hr/files/Poziv-na-trening-Podizanje-kvalitete-rada-s-mladima.pdf