Agencija za mobilnost i programe Europske unije poziva na prijavu za sudjelovanje na aktivnosti mobilnosti pod nazivom „eTwinning Seminar für Volksschullehrkräfte und Kindergartenpädagoginnen und -pädagogen“.

Cilj seminara je ponuditi prilike za pokretanje eTwinning projekata na njemačkom jeziku, poticanje sudionika da identificiraju prilike za integraciju eTwinning projekata za razvoj ključnih kompetencija u nastavi i radu s djecom na njemačkom jeziku, kao i razmjena ideja i iskustava sudionika.

Ciljna skupina su odgojno – obrazovni djelatnici i stručni suradnici pedagozi u predškolskom i osnovnoškolskom obrazovanju, govornici njemačkog jezika, koji žele pokrenuti eTwinningove projekte u nastavi njemačkog jezika ili koristeći njemački jezik.

Seminar će se održati u fizičkom obliku u Beču, Austrija od 8. do 10. studenoga 2023. godine. Prijave su moguće do 27. rujna 2023. godine putem prijavnog obrasca. Radni jezik je njemački.

Smještaj i hranu, kao i troškove prijevoza, pokriva Agencija.

Više informacija o seminaru dostupno je na sljedećoj poveznici: https://www.ampeu.hr/natjecaji/prijave-za-etwinning-seminar-u-becu-za-pokretanje-projekata-u-nastavi-njemackog-jezika-ili-koristeci-njemacki-jezik