Odjel za strukovno obrazovanje i osposobljavanje Agencije za mobilnost i programe EU organizira informativni webinar za Erasmus + projekte mobilnosti učenika i osoblja u području strukovnog obrazovanja (KA122).

Webinar je namijenjen potencijalnim prijaviteljima projekata mobilnosti s manjkom ili bez iskustva a u svrhu podizanja kapaciteta potencijalnih prijavitelja za prijavu projektnih prijedloga u području mobilnosti..

Dodatno, u sklopu webinara, Radna skupina za strukovno obrazovanje (RSSO) održat će radionice o kreiranju ishoda učenja te o učinku i širenju projektnih rezultata (diseminacija).

Webinar će se održati 01. prosinca 2022. godine od 10:00 do 13:30 sati uz pomoć Zoom platforme.

Rok za prijavu na webinar i radionice je 27. studeni 2022. godine, putem obrasca dostupnog na poveznici https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=w3IlDWdrk0G4BaQz4Gv2ifnzo9Pnl1ZIkZR3BFrPN2xUOVJMM0VLUFVQTzJIMktBWkdURU03Mlk2SSQlQCN0PWcu.

Više informacija o samom webinaru dostupno je na poveznici: https://ampeu.hr/natjecaji/poziv-za-prijavu-za-sudjelovanje-na-webinaru-za-podrucje-strukovnog-obrazovanja-i-osposobljavanja