Agencija za mobilnost i programe Europske unije  organizira informativni dan na kojem će se predstaviti nove mogućnosti kroz program Erasmus+ u području sporta.

Informativni dan održat će se 18. siječnja 2023. godine u online formatu putem platforme ZOOM u trajanju od 13:00 do 15:30 sati.

Erasmus+ program kroz novu aktivnost Mobilnost osoblja u području sporta od 2023. godine proširuje mogućnosti za sportsko osoblje u lokalnom sportu. Projektima će se osigurati nove prilike za usavršavanjem sportskog osoblja (treneri i sportsko osoblje) u inozemstvu te jačanje kapaciteta lokalnih sportskih organizacija u kojima su te aktivnosti namijenjene.

Više informacija o informativnom danu dostupno je na poveznici: https://ampeu.hr/novosti/informativni-dan-za-mobilnost-sportskog-osoblja

Za sudjelovanje na informativnom danu potrebno se prijaviti do 11. siječnja 2023. godine preko poveznice: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=w3IlDWdrk0G4BaQz4Gv2iaT4JwQUfHRCkH6nIZec5M9UQ01KNFMxMDFTNTZIWUEyRlM2SVdGSzdPUyQlQCN0PWcu.