U petak, 22. ožujka 2024. godine, u Galeriji Ružić, Vukovarska 1, Slavonski Brod, Nacionalna kontakt točka programa Unije Građani, jednakost, prava i vrijednosti pri Uredu za udruge Vlade Republike Hrvatske i Desk Kreativne Europe – Kultura pri Ministarstvu kulture i medija, u suradnji s uredom Europe Directa/Europskog doma Slavonski Brod organizira predstavljanje programa Unije.

Predstavljanje će bit podijeljeno na dva dijela.

Prvi dio će obuhvatiti upoznavanje s mogućnostima koje nude program CERV – Građani, jednakost, prava i vrijednosti i program Kreativna Europa – potprogram Kultura kao i aktualne informacije o trenutno otvorenim i nadolazećim pozivima i inicijativama u okviru samih programa.

Drugi dio predstavljanja obuhvaća podjelu sudionika u dvije grupe, ovisno o interesu, koje će paralelno obrađivati razradu projektnih ideja i odgovarajuću projektnu dokumentaciju. Bit će to prilika za upoznavanje s primjerima dobre prakse, s projektnom dokumentacijom svakog programa, te sa središnjim portalom Europske unije za prijavu projekata, Funding and tender opportunities portala (FTOP).

Za sudjelovanje na predstavljanju potrebno je prijaviti se putem sljedeće poveznice: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd3md2m6p9dV8fLLPLj-3oq06lrbbBqDg66z1K6Mvk5nXi-Fw/viewform

Više informacija o samom događaju kao i program dostupni su na: https://www.cerv.hr/vijesti/najave/predstavljanje-programa-unije-i-radionica-pripreme-projektnih-prijedloga-u-slavonskom-brodu-22-ozujka-2024/