Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike organiziralo je Regionalnu savjetodavnu radionicu o provedbi Nacionalnog plana izjednačavanja mogućnosti za osobe s invaliditetom 2021. – 2027.

Regionalna edukacija za područje Varaždinske županije, Krapinsko – zagorske županije, Koprivničko – križevačke županije i Međimurske županije, održana je 8. prosinca 2022. godine u Zagrebu, u prostorijama Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

Na radionici su sudjelovali predstavnici jedinica lokalne (regionalne) samouprave, predstavnici socijalnih usluga i predstavnici organizacija civilnog društva te predstavnici regionalnih razvojnih agencija koji su važni partneri u provedbi mjera i aktivnosti usmjerenih poboljšanju kvalitete življenja osoba s invaliditetom.

Sastanak je kreiran kao savjetodavna radionica s ciljem osiguranja smjernica i korisnih alata za djelotvornu provedbu i praćenje Nacionalnog plana izjednačavanja mogućnosti za osobe s invaliditetom 2021. – 2027.

Kao regionalni koordinator, Javna ustanova za regionalni razvoj Varaždinske županije, imenovala je koordinatora zaduženog za praćenje i izvještavanje o provedbi Nacionalnog plana izjednačavanja mogućnosti za osobe s invaliditetom za razdoblje od 2021. do 2027. godine i pripadajućeg Akcijskog plana izjednačavanja mogućnosti za osobe s invaliditetom za razdoblje od 2021. do 2024. godine.

 

GALERIJA FOTOGRAFIJA