Ministarstvo turizma i sporta objavilo je poziv na on-line radionicu s ciljem upoznavanja potencijalnih prijavitelja s Natječajem i postupkom prijave na „Javni natječaj za Sufinanciranje projekata udruga u 2023. godini“ koji će biti objavljen početkom lipnja 2023. godine.

Cilj Natječaja je potaknuti interes mladih za razvoj karijere u turizmu te intenziviranje aktivnosti na razvoju pristupačnog turizma, bilo gledano s aspekta turista s invaliditetom, bilo osoba s invaliditetom kao potencijalnih turističkih zaposlenika.

On line radionica održat će se 29. svibnja (ponedjeljak) s početkom u 14.00 sati uz pomoć Microsoft Teams meeting platforme.

Prijave na online radionicu zaprimaju se do ponedjeljka, 29. svibnja 2023. do 10.00 sati putem obrasca za prijavu koji je dostupan na poveznici: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScPjtlsO5kwlfbLAcrksSu5nCCPu7hDTjf1mKNX9GHC5PLmHw/viewform

Više detalja o online radionici i Pozivu dostupno je na sljedećoj poveznici: https://mint.gov.hr/vijesti/javni-natjecaj-za-sufinanciranje-projekata-udruga-u-turizmu-u-2023-poziv-na-radionicu/23509