Agencija za mobilnost i programe EU organizira trening koji tematizira prioritet okoliša i borbe protiv klimatskih promjena u Erasmus+ projektima, posebno u Ključnoj Aktivnosti 2: Partnerstva za suradnju.

Trening je usmjeren na unaprjeđenje kvalitete projektnih prijava za KA2 partnerstva za suradnju (suradnička i mala partnerstva) u svim sektorima (mladi, obrazovanje odraslih, opće, strukovno i visoko obrazovanje).

Ciljne skupine su sudionici organizacija koje planiraju prijaviti  Erasmus+ KA2 projekt, koji imaju iskustva u međunarodnim projektima, motivaciju za rad na prioritetu Erasmus+ programa vezanu za okoliš i borbu protiv klimatskih promjena, te planiraju raditi na jačanju svojih kapaciteta.

Trening će se održati u fizičkom obliku od 05. do 07. prosinca 2023. godine u Zagrebu, hotel Tomislavov dom (Sljemenska cesta 24), uz online pripremu 23. studenoga 2023. godine od 12:00 – 14:00 sati. Prijave su moguće do 9. studenoga 2023. godine.

Sudjelovanje na treningu je besplatno. Svim sudionicima osigurani su smještaj, puni pansion te pauze za kavu tijekom trajanja treninga. Po povratku s treninga bit će refundirani putni troškovi.

Više informacija o seminaru dostupno je na sljedećoj poveznici: https://www.ampeu.hr/natjecaji/poziv-na-prijavu-za-sudjelovanje-na-treningu-okolis-i-borba-protiv-klimatskih-promjena-u-erasmus-ka2-projektima