Agencija za mobilnost i programe Europske unije poziva na prijavu za sudjelovanje na međunarodnom seminaru pod nazivom: „Embrace Inclusion & Diversity in your Erasmus+ projects!“. Osnovni cilj seminara je podizanje kapaciteta sudionika seminara za dimenzije uključivanja i raznolikosti u njihovim sadašnjim i budućim Erasmus+ projektima.

Seminar je namijenjen dionicima iz područja odgoja i općeg obrazovanja, strukovnog obrazovanja i osposobljavanja, obrazovanja odraslih te visokog obrazovanja koji su proveli ili trenutno provode Erasmus+ projekte u Ključnoj aktivnosti 1 ili Ključnoj aktivnosti 2.

Seminar će se održati u fizičkom obliku u Zagrebu od 14. do 16. studenog 2023. godine u organizaciji Agencije za mobilnost i programe Europske unije. Prijave su moguće do 16. listopada 2023. godine putem prijavnog obrasca.

Radni jezik je engleski.

Troškove prijevoza i smještaja za sudionike izvan Zagreba pokriva Agencija za mobilnost i programe Europske unije.

Više informacija o seminaru dostupno je na sljedećoj poveznici: https://www.ampeu.hr/natjecaji/poziv-na-prijavu-za-sudjelovanje-na-lta-seminaru-embrace-inclusion-diversity-in-your-erasmus-projects