Agencija za mobilnost i programe Europske unije poziva na prijavu za sudjelovanje na seminaru pod nazivom: “LEAN on LEARNING – A Co-Creative training event for those involved and interested in Adult Education and mobility learning “. Cilj seminara je informirati sudionike o mogućnostima mobilnosti učenika i EPALE-u.

Ciljna skupina su korisnici bez iskustva provedbe Erasmus+ projekata u području obrazovanja odraslih. Timovi bi se trebali sastojati od jednog edukatora i jednog polaznika obrazovanja odraslih, pri čemu polaznik mora biti iz iste organizacije kao i edukator. Pozivaju se edukatori odraslih da se prijave u ime odraslih polaznika. Individualne prijave neće se razmatrati.

Seminar će se održati u fizičkom obliku u Irskoj, Athlone, od 06. do 09. veljače 2024. godine u organizaciji irske nacionalne agencije. Prijave su moguće do 30. studenoga 2023. godine putem SALTO Platforme koja zahtjeva prethodnu registraciju. Radni jezik je engleski.

Troškove smještaja i hrane snosi nacionalna agencija koja je organizator seminara, a troškove prijevoza pokriva Agencija.

Više informacija o seminaru dostupno je na sljedećoj poveznici: https://salto-et.net/events/show/IE01_0547_TSS_2023