Ministarstvo vanjskih poslova Republike Slovenije i Centar za europsku perspektivu otvorili su poziv za predaju prijava za sudjelovanje na Young Bled Strategic Forum za 2022.godinu

Young Bled Strategic Forum je vodeća međunarodna konferencija u središnjoj i jugoistočnoj Europi, koja služi, prije svega, kao platforma za razmjenu stajališta vezanih uz moderno društvo te budućnost tog društva.

Jedna od osnovnih svrha Foruma jest sakupiti na jednom mjestu sudionike iz različitih područja koji raspolažu različitim znanjima te ih ohrabriti da razmjenjuju stajališta te traže inovativna rješenja trenutnih i budućih političkih, sigurnosnih, strateških i razvojnih izazova.

Youth Bled Strategic Forum stavlja poseban naglasak na mlade u dobi između 18 i 35 godina kako bi se dodatno potaknuo razvoj njihove vizije i to u suradnji s mladima iz cijelog svijeta.

Dana 31. svibnja 2022. godine objavljene su prijave za sudjelovanje mladih u dobi između 18 i 35 godina na Young Bled Strategic Forum. Prijave se zaprimaju najkasnije od 05. lipnja 2022. godine.

Više informacija o Forumu i načinu prijave dostupno je na poveznici https://bledstrategicforum.org/young-bsf-2022/.