Euroguidance centar Hrvatska organizira dvodnevni seminar za psihologe i pedagoge u srednjim školama koji će se održati u četvrtak i petak, 24. i 25. studenoga 2022. godine u prostorijama Oaza Joyful Kitchena, Radićeva 9, u Zagrebu.

Seminar je namijenjen stručnim suradnicima, pedagozima i psiholozima u srednjim školama, a planiran je kao dvodnevna radionica koja uključuje plenerna predavanja i rad u manjim grupama.

Svrha seminara je produbiti znanje stručnih suradnika psihologa i pedagoga u srednjim školama potrebno za profesionalno usmjeravanje i savjetovanje učenika srednjih škola te pružanje podrške učenicima pri razvoju vještina i radnih navika radi razvitka buduće karijere i cjeloživotne zapošljivosti.

Po završetku dvodnevnog seminara sudionici će moći preuzeti potvrdu o sudjelovanju putem sustava EMA.

Rok za prijavu je 16. studenoga 2022. ili do popunjavanja dostupnih mjesta (broj sudionika je ograničen na 25). Prijave se vrše putem poveznice https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=w3IlDWdrk0G4BaQz4Gv2iV3SgdsQ4UFLmC-M6943FStUNUROREpDR1BCUVFYNkFOVEtTOEFHWVRJTS4u

Više detalja o sadržaju seminara i prijavi dostupno je na poveznici https://ampeu.hr/novosti/euroguidance-seminar-o-profesionalnom-usmjeravanju-za-psihologe-i-pedagoge-u-srednjim-skolama