Online Language Support (OLS) je novi sustav mreže jezične podrške web platforme koju je razvila Europska Komisija kako bi pružila korisnicima EU programa moderno i privlačno okruženje za besplatno učenje koje će poticati i poboljšati kvalitetu primjene znanja o EU temama na jednostavan, pametan i inspirativan način. Novi sustav mrežne jezične podrške OLS (Online Language Support) je dio EU Academy.

Platforma ORL otvara pristup mnogim kratkim tečajevima na svih 29 jezika programa Erasmus+ i Europskih snaga solidarnosti. Pridruživanjem ORL jezičnoj zajednici omogućava se pristup nekoliko jezičnih foruma dostupnih na engleskom, francuskom, njemačkom, talijanskom i španjolskom jeziku gdje se nakon jezične procjene te završetka učenja i vježbi dobiva certifikat kojim se potvrđuje razina znanja odabranog jezika.

Nova 2023. godina proglašena je Europskom godinom vještina, a Online jezična potpora pomaže u savladavanju jezičnih vještina i povećavanju mogućnosti za osobni i profesionalni razvoj u godini novih mogućnosti i izazova.

Više informacija dostupno je na sljedećoj poveznici: https://academy.europa.eu/local/euacademy/pages/course/community-overview.php?title=learn-a-new-languagepoveznici.