Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, kao Upravljačko tijelo Programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2021.-2027.“ najavilo je održavanje promocije novog Programa koji će se održati tijekom ožujka u nekoliko gradova diljem Republike Hrvatske.

Cilj je predstaviti mogućnosti koje su na raspolaganju iz  Europskog socijalnog fonda plus za novo sedmogodišnje programsko razdoblje.

Svi sudionici će se upoznati s osnovnim informacijama o mogućnostima financiranja iz ESF+ kroz prezentaciju i panel raspravu predstavnika nadležnih tijela u sustavu provedbe ESF+ te dobiti informacije o ključnim aktivnostima i pozivima planiranim za  2023. godinu.

Osim predstavljanja mogućnosti financiranja u okviru Programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2021.-2027.“, predviđeno je i predstavljanje  rezultata i iskustva korisnika ESF-a iz prethodnog financijskog razdoblja.

Više informacija o promociji Programa dostupno je na poveznici https://esf.hr/esfplus/najava-odrzavanja-promocije-novog-programa-ucinkoviti-ljudski-potencijali-2021-2027/.

Promocija programa se u Varaždinu planira održati 28.03.2023. godine.