Ministarstvo kulture i medija organizira online informativnu radionicu za potencijalne prijavitelje (ustanove u kulturi) u sklopu Poziva na dostavu projektnih prijedloga Energetska obnova zgrada sa statusom kulturnog dobra.

Online informativna radionica održat će se u četvrtak, 23. ožujka 2023. od 10 do 12 sati putem aplikacije Microsoft Teams.

Svrha online informativne radionice je detaljnije informirati potencijalne prijavitelje o ciljevima i kriterijima natječaja te procedurama za prijavu, ocjenjivanje i provedbu projekata.

Za prijavu sudjelovanja potrebno je popuniti prijavni obrazac te ga poslati na adresu elektroničke pošte npoo.pozivi@min-kulture.hr. U obzir će se uzimati prijave koje su pristigle do 21. ožujka 2023. godine, odnosno do popunjenosti kapaciteta, i to prema redoslijedu zaprimanja. Sudjelovanje na radionici je besplatno.

Prihvatljivi sudionici će putem elektroničke pošte zaprimiti potvrdu o prihvaćanju prijave te uputu o načinu prisustvovanja i sudjelovanja na online informativnoj radionici.

Više informacija o online informativnoj radionici i prijavni obrazac dostupni su na poveznici https://fondovieu.gov.hr/pozivi/65.