Europski parlament poziva na registraciju građane, organizacije civilnog društva kao i sve ostale druge organizacije s multiplikacijskim učinkom da se ujedine na platformi zajednoza.eu kako bi zajedno djelovale s ciljem bolje budućnosti Europske unije.

Platforma raspolaže dostupnim servisima i resursima koje će biti objavljeni u narednih godinu dana, odnosno do europskih izbora. Pristupanjem platformi zajednoza.eu pruža se mogućnost prezentiranja i povećanja vidljivosti organizacija, predstavljanja događanja i inicijative europskim građanima i organizacijama, umrežavanju s organizacijama iz cijele Europe i primanju informacija o svim vijestima i kampanjama Europskog parlamenta u kojima je moguće aktivno sudjelovati.

Registracije su moguće putem obrasca dostupnog na sljedećoj poveznici: https://together.europarl.europa.eu/hr/organisation/europe.

U slučaju da postoje poteškoće prilikom registracije, upute za registraciju dostupne su na poveznici: https://together.europarl.europa.eu/hr/download-centre/516668785055/how-to-join-together-eu-community-722