Agencija za mobilnost i programe Europske unije objavila je poziv na prijavu za sudjelovanje na “Erasmus Netowking Day 2022” koji će se održati 15. prosinca 2022. godine u 09:00 sati putem ZOOM platforme. Događanje će se održati u organizaciji marokanskoga Nacionalnog ureda za Erasmus+ (NEO Morocco).

Erasmus dan umrežavanja jedinstvena je prilika za povezivanje europskih i međunarodnih visokoškolskih ustanova iz područja strukovnog obrazovanja i osposobljavanja s ​​marokanskim institucijama radi konsolidacije i razvoja novih kvalitetnih partnerstava u okviru programa Erasmus+.

U interaktivnome formatu kroz virtualni sajam i „speed netwoking“ sudionici će imati priliku za upoznavanje i umrežavanje s marokanskim visokim učilištima i pružateljima strukovnog obrazovanja i osposobljavanja koji su zainteresirani za suradnju u području programa Erasmus+.

Za sudjelovanje na online događanju potrebno se registriati putem obrasca dostupnog na sljedećoj poveznici: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd7gVlFvSCK1krk8hAZl3ufQ-Ah38VGuFUR0JO5-nF47B4B7A/viewform

Više informacija o samom događanju dostupno je na: https://erasmusplus.ma/networkingday2022/.