U suradnji s Europskom komisijom i Europskom izvršnom agencijom za obrazovanje i kulturu (EACEA), Deskovi Kreativne Europe iz Armenije, Austrije, Belgije, Hrvatske, Češke, Danske, Estonije, Finske, Francuske, Gruzije, Njemačke, Mađarske, Islanda, Italije, Latvije, Litve, Malte, Nizozemska, Poljska, Portugal, Rumunjska, Srbija, Slovenija, Španjolska i Švedska organiziraju online događanje za pripremu prijava i pronalaženje partnera za ovogodišnji poziv za Kreativni inovativni laboratorij 2024 čiji je rok za predaju prijava 25. travnja 2024.

Za ovaj poziv, Deskovi Kreativne Europe organiziraju dvije aktivnosti za pripremu projektnih prijava i pronalaženje potencijalnih partnera, koje će se održati 2. veljače s početkom u 10:30 sati.

Sudionici koji žele predstaviti svoju projektnu ideju i/ili informirati Deskove o profilu partnera ili ekspertize koju traže, prijavljuju se putem Google obrasca.

Za sudionike koji bi željeli sudjelovati kao promatrači te možda postati partner na nekom od projekata, prijavljuju se putem weezevent poveznice do 1. veljače 2024. u 18:00 sati.

Više informacija dostupno je na poveznici https://deskkultura.hr/hr/dogadanja/deskovi-kreativne-europe-creative-innovation-lab-2024-case-studies-matching